Zandstraat 7
4101 EC Culemborg

Huurprijs € 1.475,- p.m.

Op aanlooproute naar het autovrije centrum van Culemborg, maar nog wel met parkeergelegenheid voor de deur, gelegen kantoor- / winkel of praktijkruimte van ca. 145 m².

Het pand bestaat uit een verzorgd afgewerkte brede, open ruimte met een goede frontbreedte zodat er goede reclame of etalage mogelijkheden zijn.

Verzorgd afgewerkte kantoor of winkelruimte met een frontbreedte van 9.47 meter, separate pantry met (losse) vaatwasmachine, dames- en herentoilet, archief, spreekkamer, vaste bergkasten.

Informatie

Oppervlakten
Oppervlakte: 145 m²
Perceel: 154 m²

Huurprijs
€ 1.475,- per maand excl. BTW.

Betalingen
Per maand vooruit

Huurtermijn
NIET BEKEND

Opzegtermijn
NIET BEKEND

Huurprijsaanpassing
Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS). Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.

Kosten nutsbedrijven
Het pand beschikt over eigen gas, water en elektra aansluitingen welke rechtstreeks op naam en voor rekening van huurder komen. Er zijn daardoor geen servicekosten van toepassing.

Bestemming en gebruik

Bereikbaarheid
Culemborg is centraal gelegen en goed bereikbaar via diverse N-wegen en de snelweg A2. Culemborg ligt niet ver van de autosnelweg Utrecht -’s Hertogenbosch (A2) en aan de provinciale weg Culemborg – Kesteren (N320). Met de auto is de locatie vanaf de rijksweg A2 binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het NS station Culemborg is de kantoorruimte binnen enkele minuten te bereiken. Station Culemborg ligt aan de spoorlijn Utrecht – Geldermalsen – ’s Hertogenbosch.

Parkeren
Op loopafstand is voldoende parkeergelegenheid (betaald of met vergunning) mogelijk. Gratis parkeren is mogelijk op slechts 5 minuten loopafstand van de Markt op parkeerplaats Palumbus. Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer.

Bouwjaar
1800

Energielabel
A

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg.

Bijzonderheden
N.v.t.

Overige Condities
N.v.t.

Plattegrond

De in deze projectinformatie opgenomen tekening is slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

Contact

Ik wil een pand huren/kopen:

    Selecteer locatie
    Markt 36Oude Vismarkt 8Oude Vismarkt 12-14Zandstraat 14Zandstraat 7Helling 7

    Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de matchmaker, noch door diens opdrachtgever de VVBC of de verkoper of  diens vertegenwoordiger ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.