Oude Vismarkt 8
4101 CA Culemborg

Huurprijs € 1.450,- p.m.

Dit bijzonder karakteristieke winkelpand, gelegen tegenover o.a. de Hema en speelgoed winkel Intertoys, is recent intern volledig vernieuwd/ verbouwd in oude stijl. Het betreft een prettige lichte ruimte, onder andere door de glazen deuren aan de achterzijde welke toegang geven tot een besloten terras.
De Oude Vismarkt is de uitloper van het Marktplein van Culemborg, waar een mooie mix van horeca en winkels aanwezig zijn. Met diverse openbare parkeerterreinen op korte afstand en een actieve ondernemers vereniging in de stad welke jaarlijks een aanzienlijk aantal activiteiten organiseert om een bruisende binnenstad te behouden, is dit een ideale vestigingsplaats voor een winkel of dag horeca gelegenheid.

Klik hier voor een virtuele tour door het pand.

Voor binnenkomst valt de bijzondere pui al op in het straatbeeld. Binnen wordt u aangenaam verrast door de prettige ruimte en licht inval in de winkel. Sanitair is zeer recent vernieuwd. Aan de achterzijde is een toegang naar het hiervoor al vermelde terras/ binnenplaats aanwezig.

Informatie

Vloeroppervlakte
Verkoopvloeroppervlakte 130 m²
Breedte gevel 3,95 m

Huurprijs
€ 1.450,- per maand excl. BTW. Servicekosten € 50 per maand excl. BTW.

Betalingen
Huur per maand vooruit.

Huurtermijn
NIET BEKEND

Opzegtermijn
NIET BEKEND

Huurprijsaanpassing
Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.

Kosten nutsbedrijven
Rechtstreeks door de huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

Bestemming en gebruik
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum 1’. Toegestaan gebruik: detailhandel, bestaande horeca (nieuw na aanvraag bij gemeente), kantoren, kleinschalige maatschappelijke voorzieningen (tot 200 m²), publiek verzorgend ambacht en dienstverlening. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.

Voorzieningen
Wanden en plafond zijn vernieuwd. De wanden zijn recent voorzien van nieuw stucwerk. Verwarming middels (nieuwe) c.v. ketel. Eigen aansluitingen gas, water en elektra. U betaald dus uw verbruik rechtstreeks aan de energie leverancier van uw keuze. De berging op het terras/ binnenplaats dienen toegankelijk gehouden te worden voor de bewoners van de appartementen. Het pand heeft een eigen berging op de gezamenlijke binnenplaats. Aanvaarding kan op korte termijn plaatsvinden.

Bereikbaarheid
Culemborg is centraal gelegen en goed bereikbaar via diverse N-wegen en de snelweg A2. Culemborg ligt niet ver van de autosnelweg Utrecht -’s Hertogenbosch (A2) en aan de provinciale weg Culemborg – Kesteren (N320). Met de auto is de locatie vanaf de rijksweg A2 binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het NS station Culemborg is de kantoorruimte binnen enkele minuten te bereiken. Station Culemborg ligt aan de spoorlijn Utrecht – Geldermalsen – ’s Hertogenbosch.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de grote centrumparkeerplaatsen

Bouwjaar
1875

Energielabel
NIET BEKEND

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar.

Overige Condities
Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

Plattegrond

De in deze projectinformatie opgenomen tekening is slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

Contact

Ik wil een pand huren/kopen:

    Selecteer locatie
    Markt 36Oude Vismarkt 8Oude Vismarkt 12-14Zandstraat 14Zandstraat 7Helling 7

    Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de matchmaker, noch door diens opdrachtgever de VVBC of de verkoper of  diens vertegenwoordiger ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.