Markt 36
4101 BX Culemborg

Huurprijs € 2.750 /maand
Koopprijs € 350.000 k.k.

Markt 36 is een in het oog springende winkelruimte in het stadscentrum van Culemborg. De winkel is gelegen op een zichtbare hoek in het kernwinkelgebied van Culemborg: een absolute toplocatie. Er is ook mogelijkheid tot KOOP! De bereikbaarheid is goed en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid al dan niet tegen betaling.  Met een actieve ondernemersvereniging in de stad welke jaarlijks een aanzienlijk aantal activiteiten organiseert om een bruisende binnenstad te behouden, is dit een ideale vestigingsplaats voor een winkel, maatschappelijk gebruik of  dag horeca gelegenheid. De levendige Markt kenmerkt zich door een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden.

Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van ca. 175 m² verhuurbaar vloeroppervlakt met een frontbreedte van ca. 9,5 m.
Het betreft een open casco winkelruimte die nog geheel naar eigen wens kan worden ingericht.
De winkel ligt in de directe nabijheid van o.a. Etos, Blokker, Zeeman, De Hypotheker, Holland & Barret, Kruidvat, HEMA, Pearle optiek, Anna Van Toor, alsmede diverse andere ketenbedrijven, plaatselijke ondernemers en horeca.
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een “gemakscentrum”, waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur.
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 28.500 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en ‘s-Hertogenbosch.

Informatie

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt 175 m²
De breedte van de gevel is ca 9,30 meter

Huurprijs
€ 2.750,- per maand excl. BTW.
Koop is ook mogelijk.

Betalingen
Per maand vooruit

Huurtermijn
NIET BEKEND

Opzegtermijn
NIET BEKEND

Huurprijsaanpassing
Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling
NIET BEKEND

Kosten nutsbedrijven
De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.

Bestemming en gebruik
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ enkelbestemming Centrum-1 en heeft o.a. als bestemmingsomschrijving detailhandel, kleinschalige maatschappelijke voorzieningen, publiek verzorgend ambacht en dienstverlening en kantoren met of zonder baliefunctie. De locatie valt in het horecaconcentratie gebied, onder voorwaarden staat de gemeente Culemborg nieuwvestiging van een horecabedrijf toe. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.nl

Voorzieningen
– De winkelruimte wordt casco opgeleverd, tegen meerprijs is het indien gewenst mogelijk door verkoper nog enige afbouw te laten doen in de vorm van een gladde vloer, wand afwerking, keuken en toilet.
– Er zijn nog diverse installaties / voorzieningen aanwezig die zijn achtergelaten door een voormalig huurder. Het is verkoper niet bekend of e.e.a. functioneert.
– Het gehele pand wordt kadastraal gesplitst in appartementsrechten.

Bereikbaarheid
Culemborg is centraal gelegen en goed bereikbaar via diverse N-wegen en de snelweg A2. Culemborg ligt niet ver van de autosnelweg Utrecht -’s Hertogenbosch (A2) en aan de provinciale weg Culemborg – Kesteren (N320). Met de auto is de locatie vanaf de rijksweg A2 binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het NS station Culemborg is de kantoorruimte binnen enkele minuten te bereiken. Station Culemborg ligt aan de spoorlijn Utrecht – Geldermalsen – ’s Hertogenbosch.

Parkeren
Op loopafstand is voldoende parkeergelegenheid (betaald of met vergunning). Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer.

Bouwjaar
Voor 1930

Energielabel
Onbekend

Beschikbaarheid
Aanvaarding in overleg, mogelijk vanaf februari 2023

Bijzonderheden
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. De winkelruimte wordt casco opgeleverd, tegen meerprijs is het indien gewenst mogelijk door verkoper nog enige afbouw te laten doen in de vorm van een gladde vloer, wand afwerking, keuken en toilet.

Overige Condities
Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM.

Plattegrond

Voorzover de plattegrond beschikbaar dan is de in projectinformatie opgenomen tekening slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

Contact

Ik wil een pand huren/kopen:

    Selecteer locatie
    Markt 36Oude Vismarkt 8Oude Vismarkt 12-14Zandstraat 14Zandstraat 7Helling 7

    Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de matchmaker, noch door diens opdrachtgever de VVBC of de verkoper of  diens vertegenwoordiger ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.