Markt 35a
4101 BW Culemborg

Huurprijs € 42.000,- per jaar

De Markt in Culemborg is aan te merken als dé kern van het winkelgebied, waar detailhandel is verweven met de diverse (dag)horecazaken. De vele karakteristieke panden aan de Markt hebben een grote cultuurhistorische waarde en dragen bij aan de positieve uitstraling van het centrum. Op de Markt zijn onder andere winkels gevestigd van Blokker, Kruidvat, Anna van Toor, Primera, Zeeman TextielSupers, Etos, Hello Chair, Hans Anders et cetera.

Culemborg telt ruim 29.000 inwoners.

Informatie

Oppervlakten
Oppervlakte: 230m²
Verkoopvloeroppervlakte: 230m²

Huurprijs
€ 4.2000,- per jaar excl. BTW en gebruikerslasten

Betalingen
NIET BEKEND

Huurtermijn
NIET BEKEND

Opzegtermijn
NIET BEKEND

Huurprijsaanpassing
NIET BEKEND

Zekerheidsstelling
NIET BEKEND

Kosten nutsbedrijven
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Energielabel A+

Bestemming en gebruik
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als welstandsklasse A1.

Bereikbaarheid
Culemborg is centraal gelegen en goed bereikbaar via diverse N-wegen en de snelweg A2. Culemborg ligt niet ver van de autosnelweg Utrecht -’s Hertogenbosch (A2) en aan de provinciale weg Culemborg – Kesteren (N320). Met de auto is de locatie vanaf de rijksweg A2 binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het NS station Culemborg is de kantoorruimte binnen enkele minuten te bereiken. Station Culemborg ligt aan de spoorlijn Utrecht – Geldermalsen – ’s Hertogenbosch.

Parkeren
Nabij één van de parkeerterreinen van de binnenstad waardoor het centraal ligt aan een drukke voetgangersroute.

Bouwjaar
Voor 1906

Energielabel
A+

Aanvaarding
Aanvaarding per 1 maart 2024 of in overleg.

Bijzonderheden
N.v.t.

Overige Condities
N.v.t.

Contact

Ik wil een pand huren/kopen:

    Selecteer locatie
    Markt 36Oude Vismarkt 8Oude Vismarkt 12-14Zandstraat 14Zandstraat 7Helling 7

    Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de matchmaker, noch door diens opdrachtgever de VVBC of de verkoper of  diens vertegenwoordiger ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.