Helling 7
4101 AE Culemborg

Koopsom: n.o.t.k.

Kijkdagen
12 en 15 januari 2024

Gemeente Culemborg zoekt een nieuwe eigenaar en een exploitant voor het voormalig restaurant in de jachthaven. We zijn op zoek naar een partij die hier weer een bruisende plek van kan maken. De gemeente wil graag dat de potentie van de locatie benut wordt en ook dat er een goede
samenwerking gaat komen met betrokken partijen zoals de Stichting Jachthaven en Camping De Helling (SJCH) en de watersportvereniging De Helling.

Het gebouw wordt verkocht middels een opstalrecht. De ondergrond wordt uitgegeven in erfpacht.

Op basis van de informatie in het bidbook worden partijen uitgenodigd om een concreet plan voor de locatie inclusief een financieel bod in te dienen. De plannen worden beoordeeld op de gestelde minimale kaders (eisen) en wensen voor de locatie om de beste aanbieding te kunnen selecteren. Er kan door partijen gescoord worden op de hoogte van de bieding, maar ook op andere criteria.

Het pand heeft verschillende pluspunten. Het heeft vrij uitzicht over de Lek, de uiterwaarden en de jachthaven. Daarnaast ligt het op loopafstand van de historische binnenstad van Culemborg. In het verleden werd het restaurant bezocht door mensen uit Culemborg en omgeving, maar ook door
toeristen die met fiets, auto of boot Culemborg bezoeken.

Oppervlaktes & zitplaatsen
Oppervlakte totaal: 402 m2
Oppervlakte verkoopruimte: 301 m2
Aantal zitplaatsen restaurant/café: circa 100
Aantal zitplaatsen terras: 50 (uitbreiding mogelijk)

Informatie

Vloeroppervlakte
De verkoopoppervlakte bedraagt 301 m²

Koopprijs
n.o.t.k.
Canon € 3.400,- per jaar

Betalingen
Overeenkomstig koopovereenkomst

Zekerheidsstelling
Overeenkomstig koopovereenkomst

Looptijd erfpachtovereenkomst: veertig (40) jaar

Bestemming en gebruik
Bestemmingsplan : Horecacategorie 2 bedrijven die hieronder vallen zijn: restaurants, lunchroom, eetcafé, bistro.
Bedrijfswoning: Nee

Parkeren
Op loopafstand is voldoende parkeergelegenheid  mogelijk. Gratis parkeren is mogelijk op slechts enkele  minuten loopafstand van de horecalocatie.

Bouwjaar
1990

Energielabel
Niet beschikbaar

Aanvaarding
Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd een bod uit te brengen n.a.v. de informatie uit het bidbook.

Meer informatie & contact
Neem voor meer informatie, vragen of het aanmelden voor de kijkdagencontact op met de makelaar van dit object: Jorran Erftemeijer.

Bereikbaarheid
Culemborg is centraal gelegen en goed bereikbaar via diverse N-wegen en de snelweg A2. Culemborg ligt niet ver van de autosnelweg Utrecht -’s Hertogenbosch (A2) en aan de provinciale weg Culemborg – Kesteren (N320). Met de auto is de locatie vanaf de rijksweg A2 binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het NS station Culemborg is de jachthaven binnen enkele minuten te bereiken. Station Culemborg ligt aan de spoorlijn Utrecht – Geldermalsen – ’s Hertogenbosch.

Plattegrond

Indien in deze projectinformatie een plattegrond is opgenomen is deze slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

Contact

Ik wil een pand huren/kopen:

    Selecteer locatie
    Markt 36Oude Vismarkt 8Oude Vismarkt 12-14Zandstraat 14Zandstraat 7Helling 7

    Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de matchmaker, noch door diens opdrachtgever de VVBC of de verkoper of  diens vertegenwoordiger ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.