Helling 7
4101 AE Culemborg

Vraagprijs: € 550.000,–
Recht van erfpacht en opstal
Canon: € 3.400,–
Looptijd erfpachtovereenkomst: 40 jaar

De gemeente Culemborg is op zoek naar een koper (recht van erfpacht en opstal) van dit horecapand. Dit object is gelegen aan de jachthaven van Culemborg. Het pand heeft een prachtig uitzicht op die jachthaven en aan de rivier de Lek. Niet alleen vanwege dat geweldige uitzicht maar ook vanwege de locatie is dit een superkans. Het pand is gelegen aan een lange passantenkade van de jachthaven met 250 vaste ligplaatsen, een camping om de hoek en de historische binnenstad op loopafstand.
Het grootste gedeelte van de horecaruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Hier hebben de gasten een schitterend uitzicht over de uitgestrekte weilanden én de rivier de Lek.

Oppervlaktes & zitplaatsen
Oppervlakte totaal: 402 m2
Oppervlakte verkoopruimte: 301 m2
Aantal zitplaatsen restaurant/café: circa 100
Aantal zitplaatsen terras: 50 (uitbreiding mogelijk)

Informatie

Vloeroppervlakte
De verkoopoppervlakte bedraagt 301 m²

Koopprijs
€ 550.000,- KK
Canon € 3.400,- per jaar

Betalingen
Overeenkomstig koopovereenkomst

Zekerheidsstelling
Overeenkomstig koopovereenkomst

Bestemming en gebruik
Bestemmingsplan (mogelijkheden): Horecacategorie 2 bedrijven die hieronder vallen zijn: restaurants, lunchroom, eetcafé, bistro.
Bedrijfswoning: Nee

Parkeren
Op loopafstand is voldoende parkeergelegenheid  mogelijk. Gratis parkeren is mogelijk op slechts enkele  minuten loopafstand van de horecalocatie.

Bouwjaar
1990

Energielabel
Niet beschikbaar

Aanvaarding
Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.

Bereikbaarheid
Culemborg is centraal gelegen en goed bereikbaar via diverse N-wegen en de snelweg A2. Culemborg ligt niet ver van de autosnelweg Utrecht -’s Hertogenbosch (A2) en aan de provinciale weg Culemborg – Kesteren (N320). Met de auto is de locatie vanaf de rijksweg A2 binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Vanaf het NS station Culemborg is de jachthaven binnen enkele minuten te bereiken. Station Culemborg ligt aan de spoorlijn Utrecht – Geldermalsen – ’s Hertogenbosch.

Plattegrond

Indien in deze projectinformatie een plattegrond is opgenomen is deze slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. 

Contact

Ik wil een pand huren/kopen:

    Selecteer locatie
    Markt 36Oude Vismarkt 8Oude Vismarkt 12-14Zandstraat 14Zandstraat 7Helling 7

    Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de matchmaker, noch door diens opdrachtgever de VVBC of de verkoper of  diens vertegenwoordiger ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.